Четвер, 18.12.2025, 05:47
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібні світильники
maslovanjaДата: Субота, 11.10.2025, 11:58 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Друзі, всім привіт! Хто нещодавно ставив точкові світильники в натяжну стелю? Я вперше стикаюся з таким вибором,  тому вирішив порадитись. Які критерії найважливіші? Маю на увазі, чи варто брати поворотні, чи достатньо фіксованих? І, головне, де шукати якісні моделі, щоб не "посипалися" за рік? Поділіться порадами!

ФридманДата: Субота, 11.10.2025, 12:04 | Сообщение # 2
Рядовой
Ми якраз закінчили освітлення всієї квартири точковими світильниками. Основна порада - звертайте увагу на матеріал корпусу (щоб не плавився) та надійність кріплення. Поворотні потрібні, якщо треба підсвітити конкретні зони, наприклад, картини чи робочу поверхню на кухні. В інших кімнатах – фіксованих цілком вистачить. Ми замовляли на https://bulb.ua/uk/tochkovi-svitilniki/ . У них є і внутрішні, і зовнішні, і під LED. Зручно, що можна відфільтрувати за типом цоколя та дизайном.

maslovanjaДата: Субота, 11.10.2025, 12:07 | Сообщение # 3
Сержант
Дякую за розгорнуту відповідь та посилання. Про матеріал корпусу я щось не подумав, це слушна порада. Ідея з поворотними для акцентного освітлення теж те що треба.. Зайду на цей сайт, подивлюся які моделі мені підійдуть.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:

Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua