|
Найкращі ресторани в Буковелі
|
|
| rittiukia | Дата: Понеділок, 22.06.2026, 15:07 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Планую поїздку на курорт і зараз складаю список місць для відвідування, щоб не витрачати час на пошуки вже на місці. Підкажіть, будь ласка, заклади з найкращою кухнею в Буковелі, де варто забронювати столик для вечері. Цікавить як автентична українська кухня, так і страви європейського рівня, щоб поєднання ціни та якості обслуговування залишило приємні враження від гастрономічної частини мого відпочинку.
|
| |
| |
| payulass | Дата: Вівторок, 23.06.2026, 20:01 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Минулого місяця ми з компанією вирішили влаштувати невеликий святковий виїзд у гори, щоб відсвяткувати мій день народження і нарешті по-справжньому відключитися від роботи. Ми зупинилися у Fomich Hotels & Residences і це було найкраще рішення за довгий час. Найбільше запам'ятався вечір, коли ми вирішили відсвяткувати свято в ресторані на території готелю, бо шукали чогось незвичного. Мені дуже сподобався ресторан грузинської кухні Batoni в Буковелі https://fomich.ua/restaurants/batoni/ Там атмосфера була настільки теплою, що ми просиділи там до самого закриття під душевні розмови. Божественні хачапурі та вино просто підкорили нас усіх, а сервіс був настільки ненав’язливим, але професійним, що ми почувалися наче в колі найближчих друзів. Тож сміливо можу радити!
|
| |
| |