Вівторок, 19.03.2024, 04:06
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все для новачків » Реэстрація і для чого вона потрібна » Для чого потрібна реєстрація і як її провести?
Для чого потрібна реєстрація і як її провести?
yonyДата: Неділя, 10.07.2011, 13:16 | Сообщение # 1
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
УВАГА!

На сайті Піддністряни - село біля Дністра, для зручності користувачів введена нова простіша реєстрація!

Користувачам, зареєстрованим раніше, для того, щоб зайти на сайт, потрібно в поле "Логін" обов'язково вводити тільки сам логін.

Реєстрація надає розширені можливості користовачам сайту. Вона потрібна для перегляду окремих матеріалів, до яких не мають доступу не зареєстровані користувачі, а також можливість додавати свої матеріали до модулів сайту, які не доступні не зареєстрованим користувачам.

Зареєстровані користувачі отримуватимуть повідомлення (налаштування власного профілю) на свою електронну пошту про оновлення матеріалів на сайті.

З часом на сайті буде більше матеріалів, які не зможуть переглядати не зареєстровані користувачі. В реєстрації нема нічого страшного, вона безкоштовна.

Після безкоштовної реєстрації Ви перейдете з групи "Гості" в групу "Користувачі" і отримаєте доступ до матеріалів та послуг сайту, які не доступні гостям сайту.

Для реєстрації на сайті потрібно зайти на сторінку реєстрації, клікнувши в верхній частині сайту на вкладку РЕЄСТРАЦІЯ, або у формі входу на сайт (верхня частині сайту, в правому блоці).

Далі все дуже просто! (Не забудьте підтвердити свою реєстрацію в листі, який надійде на Вашу електронну пошту. Без підтвердження, Ваша активність на сайті буде обмежена!)
 
Форум » Все для новачків » Реэстрація і для чого вона потрібна » Для чого потрібна реєстрація і як її провести?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:




Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua