Четвер, 18.04.2024, 20:51
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спорт » Бокс » Брати Клички (минуле і майбутнє)
Брати Клички (минуле і майбутнє)
yonyДата: Неділя, 20.03.2011, 12:47 | Сообщение # 1
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Виталий Кличко защитил титул чемпиона мира


Украинский боксер Виталий Кличко отстоял свой титул чемпиона мира в супертяжелом весе по версии WBC. В бою с кубинцем Одланьером Солисом все решилось в первом раунде.

Бой начался в спокойном темпе. Виталий Кличко на правах чемпиона мира занял центр ринга. Казалось, что Солис хотел чего-то выждать, но бой завершился очень и очень быстро, что мы даже не смогли понять, что хотел показать кубинец.

Первая же вылазка кубинца закончилась катастрофой. Солис провел два удара, от которых Кличко легко уклонился и нанес удар по касательной в голову, кубинец попятился назад. В следующую секунду он уже был на помосте ринга, после чего схватился за ногу. Поднявшись до окончания отсчета рефери, он не смог продолжить поединок, и бой был остановлен - судья зафиксировал нокаут. А Солис держась за ногу побрел в свой угол. Виталий Кличко в шестой раз защитил принадлежащий ему титул чемпиона мира.

Солис и его команда долго не могла поверить в то, что произошло. Они столько говорили об этом поединке и что после него Солис проснется знаменитым, что многие не могли сдержать слез. Солис в аэропорту Кельна заявил, что привез несколько чемоданов для денег, а в итоге увозит из Германии мешок проблем и чемодан разочарований.

Напомним, что младший брат Виталия Владимир, свой следующий бой проведет с Дэвидом Хэем.

 
VovaДата: Понеділок, 20.02.2012, 10:02 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
Группа: Адміністратор
Сообщений: 308
Статус: Offline
Промоутер англійського важковаговика Дерека Чісори відомий у світі боксу Френк Уоррен назвав свого підопічного і іншого супертяжа Девіда Хея ідіотами, які зганьбили Великобританію.

"Це була ганьба для боксу. Ситуація виставила бокс в не найкращому світлі, кинувши плями на репутацію спортсменів, 99% яких ніколи не були помічені у якихось інцидентах. Я б сказав, що Чісора і Хей - повні ідіоти, які зганьбили Великобританію", - сказав Уоррен. ХЕЮ НЕ ВІДНОВЛЯТЬ ЛІЦЕНЗІЮ "Це був просто огидний епізод, який розчарував мільйони шанувальників боксу. Це пляма на боксі і репутації боксерів з Великобританії. Ми уважно вивчимо всі факти того, що сталося - я зв'яжуся з німецькою поліцією для отримання необхідної інформації. Але вже зараз можу сказати, що бійка не допоможе Хею в отриманні боксерської ліцензії, якщо Девід вирішить відновити кар'єру", - зазначив Роберт Сміт, генеральний секретар Британської ради з контролю за боксом. Водночас менеджер Чісори зауважив, що Дерек не поліз першим у бійку з Хеєм. "Йому в губу вдарили склянкою або пляшкою, що і призвело до бійки. Упевнений, що поліція Німеччини розбереться в ситуації. Я не заступаюсь за Чісору, але неправильно, що він був затриманий, а ініціатор бійки знаходиться на свободі. Саме Девід почав кричати і провокувати конфлікт", - заявив Уоррен. ЧІСОРА - НЕНОРМАЛЬНИЙ З Уорреном не погоджується президент Федерації німецького боксу Томас Пютц, який вважає, що у Чісори є відхилення від психічної норми. "У мене склалося враження, що цей хлопець є небезпечним для суспільства. Чісорі нічого робити на ринзі, він ненормальний. Макс Шмелінг перевернувся б у труні. Девіда Хея я ціную як шоумена, розумну людину, яка намагається робити собі рекламу. Що стосується Чісори, то я сумніваюся, що його психічний стан дозволяє йому займатися бойовими мистецтвами", - переконаний Пютц. Нагадаємо, що бійка спалахнула під час підсумкової прес-конференції після бою Кличко-Чісора. Почалося все зі спілкування менеджера Кличків Бернда Бенте і Хея, до яких приєднався Чісора (дивіться відео). Хей почав словесно ображати Дерека і між ними зав'язалася бійка, фінальним акордом якої був розбитий лоб у тренера Хея Адама Бута (за однією з версій у Бута полетів штатив, яким Хей намагався поцілити у обличчя Чісори). У неділю Чісору допитала мюнхенська поліція і він полетів до Лондона. Хею ж вдалося уникнути спілкування з поліцією і втекти до Англії. Очевидно, що на боксерів чекають величезні штрафи і санкції.

 
VovaДата: Неділя, 04.03.2012, 10:42 | Сообщение # 3
Генерал-полковник
Группа: Адміністратор
Сообщений: 308
Статус: Offline
Кличко легко нокаутував Мормека в 4 раунді.
Чемпіон WBA, WBO, IBF, IBO, The Ring Володимир Кличко отримав свою 50-у перемогу нокаутом. У Дюсельдорфі молодший з братів Кличко в середині четвертого раунду відправив до нокауту француза Жана-Марка Мормека. Претендент зміг встати до закінчення відліку, але суддя в рингу прийняв рішення не продовжувати це односторонєє збиття.
 
ulyaanaДата: Четвер, 08.11.2012, 17:54 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 30
Статус: Offline
Володимир Кличко назвав нового тренера



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO і «The Ring» Володимир Кличко (58-3, 51 КО) заявив, що його новим тренером буде його давній спаринг-партнер та учень Емануеля Стюарда Джонатан Бенкс

«Впродовж останніх днів усіх цікавило, хто ж буде моїм новим тренером? Скажу відверто, я з самого початку знав, що ним буде Джонатан Бенкс», - наводить слова Кличка «klitschko-brothers.com».

«Цей хлопець багато чому навчився у Стюарда. Я зустрів Джонатана того самого дня, що і Емануеля Стюарда. Це було дев´ять років тому. Все, що він знає про бокс, він дізнався від Стюарда під час спільної роботи в залі Kronk Gym. Звичайно, Джонатан не Стюард, кожен має свій власний погляд на певні речі і свій стиль, але це мій вибір» - зазначив боксер.

Варто зазначити, що Джонатан Бенкс (28-1-1, 18 КО) молодший за Володимира (американцеві 30 років) та, як і раніше, залишається чинним боксером. Уже 17-го листопада в Атлантік Сіті Бенкс зустрінеться в рингу зі своїм співвітчизником Сетом Мітчеллом (25-0-1, 19 КО).

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Володимир Кличко може повернутися до колишнього тренера - німця Фріца Здунека, який нині є наставником старшого з братів Кличків Віталія.

Як відомо, попередній наставник Кличка Еммануель Стюард помер у жовтні, а до поєдинку з поляком Маршемм Вахом, який відбудеться 10 листопада в Гамбурзі, українця готує Джонатон Бенкс - учень Стюарда.
 
ВікторіяДата: Субота, 10.11.2012, 23:38 | Сообщение # 5
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 19
Статус: Offline
Емануеля Стюарда поховають після бою Володимира

Як стало відомо, похорони легендарного американського тренера Емануеля Стюарда відбудуться 13-го листопада о 11 годині дня за місцевим часом, в його рідному місті Детройті.

За три дні до цього, 10 листопада, його учень і друг Володимир Кличко (58-3, 51 До) захищатиме свої чемпіонські пояси Wba/wbo/ibf/ibo в бою проти Маріуша Ваха (27-0, 15 До) в Гамбурзі.
Замість Стюарда, що передчасно пішов, в кутку українця знаходитиметься ще одного його учень, Джонатан Бенкс. За словами Володимира, він зробить все можливе, щоб виграти в цьому бою і присвятити перемогу своєму тренерові, великому Емануелю Стюарду.

Нагадаємо, що великий тренер Емануель Стюард помер в четвер, 25 листопада
 
ulyaanaДата: П`ятниця, 16.11.2012, 14:18 | Сообщение # 6
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 30
Статус: Offline
Володимир Кличко за очками переміг непереможного Ваха....



Абсолютний чемпіон світу 36-річний Володимир Кличко у важкому бою захистив чемпіонські титули за версіями IBF, IBO, WBA і WBO, здолавши польського гіганта Маріуша Ваха.

Володимир впродовж всього поєдинку домінував на рингу і активно йшов в атаку, проводячи цілі серії важких ударів, але нокаутувати польського спортсмена так і не вдалося.

Вах продемонстрував просто неймовірну стійкість справжнього боксера. Пропустивши величезну кількість ударів, поляк не тільки не звалився з ніг, а ще й зміг зберегти інтригу всі дванадцять раундів.

Польський супертяж став дев'ятим боксером, який зміг вистояти проти Володимира Кличка всі 12 раундів.

Для Маріуша Ваха ця поразка стала першою в його професійній кар'єрі.

Додано (16.11.2012, 15:18)
---------------------------------------------
Маріуш Вах: у боксі поки нема нікого краще за Володимира Кличка.....



КИЇВ. 13 листопада. УНН. Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком, крім того, він постійно боявся, щоб із "польського" кутка не вилетів викинутий тренером рушник. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Przeglad Sportowy.

"Щоб бути чемпіоном, треба мати не лише характер, а й постійно вести інтенсивні атаки. Тоді можна думати про виграш титулів. У бою з Кличком мені бракувало швидкості... Я отримав багато важких ударів, але такого, щоб перед очима згасло світло, не було. Боявся лише, щоб із мого кутка не вилетів білий рушник. Перемагати добре, але іноді доводиться і програвати кращому боксерові. Працюватиму над тим, що в мене не виходить", - сказав Маріуш Вах.

За його словами, поки що немає нікого краще за Володимира Кличка. "Він залишився чемпіоном, кращим у світі, а я протримався всі 12 раундів. Але це не привід хвалитися, а лише корисний досвід", - резюмував польський боксер.

Нагадаємо, 10 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), перемігши в 12-раундовому поєдинку суперважкій ваговій категорії у польського боксера Ваха. Кличко переміг одностайністю суддів за очками - 120:107, 120:107, 119:109.

 
yonyДата: Четвер, 24.01.2013, 08:57 | Сообщение # 7
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Володимир Кличко визначився з датою і місцем проведення наступного бою

Український боксер, абсолютний чемпіон за версіями IBF, WBO і WBA Володимир Кличко планує провести захист титулів 6 квітня на одному з футбольних стадіонів Німеччини. Швидше за все, Кличко віддасть перевагу одну з повністю критих арен. Як з’ясувалося, у Німеччині таких стадіонів три — у Франкфурті-на-Майні, Гельзенкірхені і Дюссельдорфі. Всі вони дуже добре знайомі українському боксеру, оскільки на них він провів вже не один бій. На цю дату арена у Франкфурті вже — місцевий Айнтрахт буде проводити домашній поєдинок з Баварією. У такому випадку, залишаються стадіони в Дюссельдорфі та Гельзенкірхені, в цей день Шальке-04 і Фортуна грають в гостях. Компанія Кличко Менеджмент Груп (KMG) повинна вибрати в перебігу тижня місця проведення бою. Як і з суперником, яким може стати або росіянин Олександр Повєткін, або хтось інший. Нагадаємо, вибір суперника для Володимира цілком залежить від дозволу або відмови WBA в перенесенні обов’язкового захисту титулів для Кличка.
 
Форум » Спорт » Бокс » Брати Клички (минуле і майбутнє)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:




Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua