Середа, 08.07.2026, 17:12
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Консультація юриста онлайн: питання щодо поділу майна
isrealjones325Дата: Четвер, 21.05.2026, 07:54 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Вітаю! Терміново потрібна порада щодо поділу майна після розлучення. Ситуація заплутана, колишня дружина претендує на авто, яке мені подарували батьки. Наразі я перебуваю на тривалому лікуванні після травми, тому фізично не можу відвідувати адвокатські контори та сидіти в чергах. Шукаю спеціаліста, з яким можна розібрати всі нюанси дистанційно, надіславши документи в месенджер. Порекомендуйте, будь ласка, перевіреного юриста для віддаленої роботи.

saceqibuno068Дата: Четвер, 21.05.2026, 08:01 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Однозначно рекомендую не втрачати час на поїздки, а звернутися на kaminska. У мене пів року тому виникли жорсткі розбіжності з партнером по бізнесу, і саме якісна онлайн консультація адвоката з цього сайту врятувала мої нерви та гроші. Ми детально розібрали кейс, мені чітко роз'яснили всі ризики та права. Усе максимально оперативно, фахово і без зайвої бюрократії. Спробуйте написати їм, дистанційний формат у них відпрацьований ідеально.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:

Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua