Вівторок, 22.07.2025, 12:45
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Будинок для літніх людей
olkamaslova761Дата: Четвер, 29.05.2025, 17:14 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Зараз шукаємо хороший будинок для літніх людей у Рівному для нашої бабусі — їй вже важко самій, а нам хочеться, щоб вона була в безпеці й з доглядом. Чи є тут ті, хто вже обирав подібний заклад? Як зрозуміти, що персонал дійсно дбає про підопічних, а не просто «відсиджує» зміну?

HzBoyДата: П`ятниця, 30.05.2025, 18:04 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Я — лікар з багаторічним стажем і не з чуток знаю, наскільки важко самостійно доглядати за лежачим хворим у домашніх умовах. Коли моя мама потребувала постійної медичної уваги після інсульту, ми прийняли рішення довірити її професіоналам. Обрали будинок престарілих Рівне https://gral.org.ua/dim-prestarilih-rivne/  оскільки чули багато схвальних відгуків і побачили на власні очі, як дбайливо тут ставляться до людей. Тут працює команда, яка не просто виконує обов’язки, а справді піклується — щиро і з теплотою. Реабілітація проходила швидше, ніж ми очікували, завдяки чітко організованому режиму, фізіотерапії та уважному нагляду. Я була вражена, як організовано тут догляд навіть у складних випадках онкології. Мережа «Грааль» — це більше ніж пансіонат, це місце, де з повагою ставляться до кожної людини, незалежно від її стану. Мама посміхається, а я вдячна.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:

Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua