Привітання
|
|
yony | Дата: Субота, 07.05.2011, 10:26 | Сообщение # 1 |
 admin
Статус: Offline
| Дорогі, любі наші Матері! День Матері – це свято вічне, адже з покоління в покоління для кожного з нас мама – найголовніша, найдорожча людина в житті. Це одне з найзворушливіших родинних свят, бо з раннього дитинства і до своїх останніх днів ми несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї неньки, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє, самовіддано люблячи. У цей день від усієї душі вітаємо дорогих матерів з їх святом. Тому прийміть найщиріші вітання з нагоди цього святкового дня. Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші дітки: і рожевощока малеча, і статні юнаки та дівчатка,ті, котрі самі пізнали щастя батьківства і ті, кому вже життя помережило скроні сріблом. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословіння.
|
|
| |
yony | Дата: П`ятниця, 27.05.2011, 16:30 | Сообщение # 2 |
 admin
| Адміністрація сайту Поздоровляє з Днем Народження голову сільської ради Мандрика Петра Івановича Прийміть найкращі щирі побажання І гарячий наш палкий привіт, Хай це хороше тепле привітання Звучить для вас ще добру сотню літ. Діти ростуть, а лице молодіє Хай роки ідуть, а чоло не сивіє Хай серце не знає плачів і розлуки Хай радість приносять Вам діти й онуки. Бажаєм прожити у силі й здоров’ї Ще многії літа й щасливої долі! З повагою Адміністрація сайту
|
|
| |
yony | Дата: Неділя, 12.06.2011, 13:23 | Сообщение # 3 |
 admin
| Олег_ prokompik Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
| |
Vova | Дата: Четвер, 29.12.2011, 08:06 | Сообщение # 4 |
 Генерал-полковник
| З наступаючим Новим 2012 роком
|
|
| |
yony | Дата: П`ятниця, 06.01.2012, 14:44 | Сообщение # 5 |
 admin
| Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла. Кутя, вареники,грибочки, Квасоля, риба, огірочки. Нехай лунає в хаті сміх, З Різдвом Христовим вас усіх!!! 
|
|
| |
Vova | Дата: Четвер, 08.03.2012, 13:30 | Сообщение # 6 |
 Генерал-полковник
|
|
|
| |
yony | Дата: Вівторок, 24.04.2012, 07:42 | Сообщение # 7 |
 admin
| Мар'яна ! В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!
|
|
| |
марьяна2012 | Дата: Четвер, 28.06.2012, 10:23 | Сообщение # 8 |
 Рядовой
| 28 червня відзначаємо День Конституції України. Вітаємо зі святом і нагадуємо, що саме ук¬раїнець Пилип Орлик був автором першої демократичної конституції у світі (1710) З нагоди Конституції України, хочу всіх привітати віршем. (правда запозичила я його з сторінок журналу «Дніпро») Про свободу Усі ми любимо свободу I лопухи в кінці городу. Тож недарма котрогось году Просив чувак після походу: «О дайте, дайте мне свободу!..» Іще один чувак Синоду Писав послання про свободу. Іще один простого роду Ішов додому із заводу Та й, не спитавши навіть броду, Загув навічно за свободу. Отож і я люблю свободу, Як Дід Мороз шампанське з льоду. Який же пень собі на шкоду В кайдани закує свободу?! Хто проміняє мед на соду Чи скрипку на гнилу колоду? Не чуть ні з півдня, ні зі сходу, Аби хтось дав довільну згоду (Окрім коханого народу) Віддати чорту насолоду І відчувати не свободу, А гострі шпички терня й глоду. Бо й лопухи в кінці городу Ростуть і мріють про свободу. Так, я обожнюю свободу! Так, я оспівую свободу!
Я ще люблю дзвонить по коду.
|
|
| |
yony | Дата: П`ятниця, 03.08.2012, 09:46 | Сообщение # 9 |
 admin
| Аня!!! З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
|
|
| |
yony | Дата: П`ятниця, 24.08.2012, 13:30 | Сообщение # 10 |
 admin
| Шановні гості та жителі с.Піддністряни! Від усього серця вітаємо Вас із Днем незалежності України – світлим святом Української Державності. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, добра і благополуччя в родині. Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна . Любіть Україну у сні й наяву, Вишневу свою Україну, Красу її, вічно живу і нову, І мову її солов"їну
|
|
| |