Неділя, 21.12.2025, 01:37
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обладнання для виробництва вікон
maslovanjaДата: П`ятниця, 31.10.2025, 08:19 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Привіт всім! Хочу відкрити невелике виробництво металопластикових вікон. Зараз на етапі вибору устаткування і розумію що тема складна. Які основні верстати потрібні для старту? І взагалі з чого почати, щоб не витратити зайве? Ось тут поки що знайшов потрібне по характеристикам обладнання для виробництва вікон https://wise-service.ua/equipment  . Хто купував у цього постачальника? Можливо дасте ще якість поради ?

ФридманДата: П`ятниця, 31.10.2025, 08:27 | Сообщение # 2
Рядовой
Як мінімум потрібні - це пилка для профілю, зварювальний станок та штапікоріз. Потім вже додаткове можна докупляти. Дивись, щоб було сервісне обслуговування від постачальника.

maslovanjaДата: П`ятниця, 31.10.2025, 08:32 | Сообщение # 3
Сержант
Вдячний за підказку, сам розумію що треба з базового набору починати. Головне щоб якість устаткування була нормальна, бо від цього залежить якість готової продукції. Буду розбиратися детальніше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:

Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua