П`ятниця, 03.05.2024, 15:15
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Розмовляємо ні про що і про все » Домашній інтернет
Домашній інтернет
kefoxod1Дата: Середа, 28.06.2023, 19:06 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 8
Статус: Offline
Хлопці, хто-небудь живе в Києві? Якщо так, то яким провайдером ви користуєтеся? Тому що той, яким я користуюся, не зовсім хороший. Потрібен домашній інтернет.
 
maradik45Дата: Середа, 28.06.2023, 20:14 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 8
Статус: Offline
Так, так, я живу в Києві! Але, мій друг, провайдери тут такі, що іноді здається, вони вирішили забавляти нас своїми "хитрощами". Це як в карнавалі, де один провайдер намагається вижити на вузьких тросах, а інший пропонує інтернет з такою швидкістю, що ти встигаєш тільки роздумувати, як швидко він знову "перевертається"! Що ж, можливо, краще звернутися до провайдера "Хіп-Хоп Інтернет", де всі проблеми вирішуються за танцями та ритмічними рухами. Або можливо, спробуй поговорити зі смішними лінивцями в компанії "Тортелька Інтернет", де швидкість залежить від кількості смішних котиків, які ти годуєш у день. Хоча, знаєш, можливо, краще не ризикувати і просто замовити інтернет через Інтернет (супер-інтернет-парадайз.com). Усе залежить від твого почуття гумору та готовності покотитися від сміху разом з провайдерами!
 
isansan27Дата: Середа, 28.06.2023, 22:31 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Ви коли-небудь стикалися з тим, що виклик у Zoom постійно зависає через повільне з'єднання з Інтернетом? Або, можливо, вечір кіно був зіпсований через постійну буферизацію? З інтернет-планами на сайті де також одразу можна замовити підключення домашнього інтернету в Києві https://kyivstar.ua/home-internet/region/kyiv такі випадки можуть залишитися в минулому для киян. На цій сторінці представлено низку варіантів високошвидкісного домашнього інтернету, кожен з яких супроводжується детальним поясненням, щоб користувачі могли знайти ідеальний варіант, який ідеально відповідає їхнім потребам. Це - путівник для безперебійної та безпроблемної роботи в Інтернеті.
 
kondratenkov102Дата: П`ятниця, 12.01.2024, 11:25 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
З цього приводу раджу звернутися ось в цю компанію https://volia.com/ .Користуюся їхніми послугами вже більше року. Задоволений і змінювати провайдера не збираюся. Інтернет стабільний та швидкий. В разі будь який питань, технічна підтримка завжди на зв'язку.
 
Форум » Різне » Розмовляємо ні про що і про все » Домашній інтернет
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:




Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua