П`ятниця, 19.04.2024, 07:44
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Інтернет » ІНТЕРНЕТ
ІНТЕРНЕТ
yonyДата: Понеділок, 21.03.2011, 06:44 | Сообщение # 1
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Усім бажаючим підключити безпровідний інтернет Wi-Fi в Піддністрянах, просимо звертатись до Адміністрації сайту
 
yonyДата: Середа, 30.11.2011, 08:38 | Сообщение # 2
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Доступно тільки для користувачів
 
yonyДата: Середа, 01.02.2012, 08:33 | Сообщение # 3
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Вийшла десята версія браузера Firefox

Некомерційна організація Mozilla Foundation випустила стабільну версію браузера Firefox 10. Завантажити додаток можна на сайті Mozilla. Від попередніх версій Firefox 10 відрізняють декілька особливостей. Так, в новій версії використовується інший підхід до управління "розширеннями" - додатковими модулями, які збільшують можливості браузера. Раніше після оновлення Firefox відключав всі "розширення", що не мають відмітки про сумісність з останньою версією. Тепер браузер автоматично вважатиме сумісними всі "розширення", які можуть успішно працювати з Firefox 4 і пізнішими версіями. Велика частина нововведень в Firefox стосується розробників - наприклад, API для повноекранних веб-сервера-застосувань і згладжування графіки, створеної за допомогою WEBGL. Паралельно з "звичайним" Firefox 10 Mozilla випустить версію браузера для підприємств. Вона отримає назву ESR (Extended Support Release). Її завданням буде позбавити системних адміністраторів від необхідності часто оновлювати браузер. Крупні оновлення для Firefox ESR виходитимуть раз в 42 тижні, а не раз в 6 тижнів. Зобов'язання випускати нову версію Firefox кожні шість тижнів Mozilla узяла на себе весною 2011 року. До цього оновлення браузера йшло повільнішими темпами: версії з першою по четвертую виходили з 2004 по 2011 рік. У браузере Firefox 13, вихід стабільної версії якого запланований на початок червня 2012 року, Mozilla планує повністю перейти на автоматичну систему оновлень.
 
марьяна2012Дата: Середа, 27.06.2012, 15:56 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Досить гарну статтю прочитала в журналі «Дніпро», раджу всім прочитати:
Інтернет-залежність
Любі друзі, я вважаю, що сучасна людина не може обійтися без Інтернету! Одного разу в мене зник доступ до Мережі — і ось як я почала дивитися на цей світ. Отже.
Коли мені відключили Інтернет, я вперше поїла на кухні. Прибрала у кімнаті — сфотографувала порядок. Сказала: «Мені подобається». Подивилась в дзеркало— потрібно змінити аватар. Зачесалась. Очманіти можна, але ж сьогодні в мене день народження, а без Інтернету мене ніхто так і не привітав. Лежу на ліж¬ку, дивлюся на стіни кімнати й уявляю привітання від друзів. Зайшла на кух¬ню: хтось не помив дві тарілки. Шкода, що не можна передивлятися гостей. Подзвонила сусідка — запросила на чай. Сказала , можливо, зайду, щоб не образити. Помітила у кутку кімнати телевізор. Як його ввімкнути? «Зайшала »: багато класних сайтів. Трохи згодом подзвонили у двері й запропонували пилосос. Уперше в житті побачила, який вигляд має «спам». Прийшов друг із пилососом. Здається, його взломали. Подивилась у вікно. Якийсь «троянсь¬кий кінь» гамселив восьмикласника. Приїхав антивірусник міліції й погрузив усіх у сховище. Вийшла на вулицю, біля магазину безробітний орк сороко¬вого левелу стрельнув тридцять золотих. Зайшла у магазин: купила коли, надпила. От не люблю антивірусник менторського за постійні попередження. Ішовши по вулиці, побачила гарного хлопця й вирішила стрельнути номер, а він: «Плюс три, вісім, ноль і сім зірочок». Ну а далі ми сходили в ресторан, боулінг, покаталися на ковзанах. Помітила, що на спілкування в Інтернеті ре-ально менше грошей іде. Вирішили піти до нього додому. Бабки біля під'їзду за¬питали, як мене звати й дівоче прізвище матері. Сказала, що поштар, а вони відповіли, що такий нік уже зайнятий. Дурна реєстрація на сайті. Потрібно частіше вимикати Інтернет, можливо, тоді я зможу вийти заміж... Хоча я ще молода для цього, мені лише тридцять п'ять.
 
ponijobsДата: Середа, 28.04.2021, 02:32 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Користувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Спасибо за инфу
 
Форум » Різне » Інтернет » ІНТЕРНЕТ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:




Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua