Четвер, 28.03.2024, 12:17
Піддністряни - село біля Дністра
Головна Форум Мій профіль Вихід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Новини » Новини у світі » Новини у світі
Новини у світі
yonyДата: Неділя, 20.03.2011, 19:20 | Сообщение # 1
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
В цій темі пишемо про всі новини у світі
 
ulyaanaДата: Неділя, 20.03.2011, 22:18 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 30
Статус: Offline
Командування лівійської армії видало указ про припинення вогню.

Про це повідомив представник збройних сил Лівії. З його слів, наказ дано всіх підрозділах. Згідно з ним, вогонь мав бути припинений о 21:00.

Подробиці не повідомляються.

Нагадаємо, сьогодні, 20 березня, солдати лівійської армії, вірні полковнику Муамару Каддафі, за підтримки танків вийшли центр міста Місурата, яке перебувало під контролем опозиції.

Нагадаємо, міжнародна коаліція вразила 20 з 22 цілей в Лівії. При цьому, за даними лівійських медиків, кількість жертв серед мирного населення в результаті авіаударів коаліційних сил досягла 64 людей.

Міжнародна коаліція, до якої увійшли США, Велика Британія, Франція, Італія, Канада і низка інших країн, після ухвалення резолюції РБ ООН 1973 в ніч на неділю розпочала операцію Світанок Одіссея.
 
yonyДата: Понеділок, 21.03.2011, 07:00 | Сообщение # 3
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
США и Британия наносят ракетные удары и бомбят Ливию, есть жертвы



ВВС США продолжают наносить удары по объектам на территории Ливии, сообщает в воскресенье американская телекомпания Си-Би-Эс. По данным телекомпании, после ракетных ударов по системам ПВО ливийского лидера Муамара Каддафи, бомбардировщики Би-2 "стелс" сбросили 40 бомб на одну из крупнейших авиабаз Ливии.

Как сообщалось, США и Великобритания в воскресенье ночью нанесли ракетные удары по системе ПВО ливийского лидера Муамара Каддафи, положив начало многоуровневой операции по снижению рисков для дальнейшего пролета в воздушном пространстве Ливии истребителей и самолетов-разведчиков международной коалиции. Начало операции "Рассвет Одиссея" прошло по сценарию всех ключевых военных операций, в которых участвовали США с 1991 года, сообщает агентство "Блумберг".
В дебюте были использованы крылатые ракеты "Томагавк", чтобы открыть путь авиации. На первом этапе по 20 целям в Ливии были выпущены 110 ракет. В время начала войны в Персидском заливе было выпущено 288 ракет, отмечается в сообщении. Главной целью союзников стали ракетные системы SA-5, имеющиеся у М.Каддафи, способные поражать цели на расстоянии 300 км и имеющие "значительные возможности оказать сопротивление", говорится в заявлении Пентагона. Ливия также имеет около 50 ракет типа SA-6, которыми сербы сбили американский F-16 в 1995 году. Ливийская интегрированная система противовоздушной обороны, так же как и в Ираке, имеют около 30 установок "земля-воздух", связанных с 15 радарных систем раннего оповещения, размещенных на побережье Средиземного моря. По данным Пентагона, они представляют собой серьезную угрозу для иностранных военных самолетов, находящихся в воздушном пространстве Ливии или рядом с ним. Следующие этапы операции, как ожидается, будут включать в себя создание механизмов по быстрой эвакуации сбитых летчиков с вражеской территории, дозаправке в воздухе патрулирующих истребителей, налаживание беспилотного наблюдения и полетов самолетов-разведчиков, уничтожение радарных установок - все это для того, чтобы летчики коалиции могли обеспечить патрулирование воздушного пространства Ливии, закрытого для полетов по решению Совбеза ООН. Вместе с тем, Африканский Союз (АС) в воскресенье присоединился к Китаю и высказал неодобрение военными действиями коалиции против Ливии. Комитет АС по Ливии выпустил в воскресенье заявление, в котором призвал "немедленно остановить" атаки на Ливию. В действиях против Ливии участвуют силы США, Великобритании, Канады, Франции и Италии. Первыми по ливийским позициям нанесли удар "Миражи" ВВС Франции. Кроме того, для обеспечения бесполетной зоны в воздушном пространстве Ливии на Сицилии будут размещены самолеты ВВС Норвегии и Дании. По данным ливийской стороны, в результате нападений погибли не менее 48 человек, еще 150 получили ранения. Вооруженная оппозиция Ливии встретила действия союзников ликованием, М.Каддафи заявил о готовности дать отпор интервентам.
 
ВікторіяДата: Субота, 21.05.2011, 04:32 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 19
Статус: Offline
Найбільше у світі мільярдерів проживає у Москві



Москва - лідер серед міст світу за кількістю мільярдерів. Російська столиця за цим показником виперидела навіть Нью-Йорк.

На сьогоднішній день Москва - це місто, де проживає найбільша кількість доларових мільярдерів. Товстосумів у російській столиці більше, ніж у Нью-Йорку, а саме 79. Такі дані оприлюднив діловий журнал Forbes.

"Більшу частину двадцятого століття американська економіка була на висоті. Не можна було й уявити місто за межами США, а тим більше в комуністичній країні, з більшою кількістю багатіїв, ніж у Нью-Йорку. Але сталося саме це", - відзначає Forbes .

Згідно з даними Forbes, російська столиця - лідер не тільки за кількістю мільярдерів, але і за їх приростом. За останній рік до людей з активами, які перевищують 1 млрд доларів, приєднався ще 21 москвич.

На другому місці списку знаходиться Нью-Йорк з 59 мільярдерами, далі - Лондон - 41. До ТОП-15 увійшли Мумбаї, Тайбей, Сан-Пауло і Стамбул.

Окремо Forbes визнав успіхи китайських багатіїв. Так, 40 мільярдерів проживають у Гонконгу (4-е місце), 19 - у Пекіні (10-а позиція), 16 - у Шанхаї (13-е місце).

Нагадаємо, що вцілому, Китай є лідером за кількістю доларових мільярдерів у світі, вважають експерти. Точно відомо про 189 китайських мільярдерів, але насправді їх удвічі більше - половина багатіїв "у тіні".

В Україні ж за останній нарахували 21 мільярдера, їх загальний статок оцінюється майже в 58 мільярдів доларів. У минулому році їх було всього 8 (21,8 мільярда доларів), в 2009-му - чотири (11,7), у 2008-му - 21 (64,8), а в першому списку 2007 року - 11 (37, 6).

Додано (21.05.2011, 05:32)
---------------------------------------------
Стросс-Канна випустили під заставу

[size=12]Колишнього директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана, що перебуває під слідством у Нью-Йорку в зв'язку з обвинуваченнями у зґвалтуванні, випустили під заставу.

Як стало відомо, адвокати внесли за нього 1 млн доларів і страхову заставу в розмірі 5 млн доларів.

В якості умов звільнення Стросс-Кан погодився цілодобово перебувати у обладнаній засобами електронного спостереження квартирі своєї дочки на Манхеттені, здати всі паспорти, а також за свій рахунок найняти збройного охоронця.

Раніше сьогодні газета New York Post повідомляла, що дирекція фешенебельного житлового комплексу Брістоль Плаза у Нью-Йорку не захотіла здавати квартиру Домініку Стросс-Кану, обвинуваченому у спробі зґвалтування.

Нагадаємо, Домінік Стросс-Кан був затриманий 14 травня у нью-йоркському аеропорті імені Кеннеді незадовго до вильоту до Парижа. Голову МВФ взяли під варту після того, як покоївка готелю Sofitel заявила, що він намагався її зґвалтувати. Стросс-Кану висунули звинувачення в примусі до сексуального акту, спробі зґвалтування і незаконному позбавленні волі.

Між тим, за даними соціологів, більшість жителів Франції вважають, що один з найпопулярніших членів опозиційної французької Соцпартії став жертвою змови.
 
yonyДата: Неділя, 31.07.2011, 06:51 | Сообщение # 5
admin
Группа: Адміністратор
Сообщений: 456
Статус: Offline
Сенат США намагається знайти шлях для уникнення дефолту



У Конгресі поновилися переговори між демократами та республіканцями по тому, як сенатори відкинули законопроект про збільшення граничного рівня державного боргу, покликаний запобігти дефолту.

У п'ятницю ввечері сенатори відкинули законопроект про збільшення граничного рівня державного боргу, який лише за кілька годин до того було ухвалено Палатою представників.

У разі, якщо до 2 серпня ліміт держборгу не буде збільшено, США доведеться оголосити перший за свою історію дефолт, тобто неспроможність вчасно обслуговувати державні зобов’язання.

Тоді як час невпинно збігає, у Сенаті сподіваються на швидкий компроміс та внесення необхідних поправок до законопроекту вже у неділю, або, у крайньому разі, у понеділок.

Нижня палата американського законодавчого органу контролюється республіканцями, які й віддали свої голоси за розроблений спікером Палати представників, республіканцем Джоном Бейнером законопроект, що передбачає збільшення ліміту державного боргу із одночасним скороченням державних видатків, на що категорично не погоджуються демократи.

Проте у верхній палаті Конгресу, Сенаті, який контролюють представники правлячої Демократичної партії, законопроект про держборг було відкинуто.

Лідер демократичної більшості у Сенаті та автор альтернативного законопроекту щодо держборгу Гаррі Рейд закликав республіканців до співпраці, але, водночас, звинуватив їх у "свідомому затягуванні процедури".

"Або буде компроміс чи вони (респубілканці) не погодяться на мій законопроект, або ми приречені на економічну катастрофу", - заявив Гаррі Рейд.

Раніше президент США Барак Обама заявляв, що демократи та республіканці мають дійти компромісу із такого надзвичайно важливого питання, закликаючи республіканців поступитися партійними принципами "заради американського народу", а міністр фінансів США Тімоті Гайтнер попереджав, що у разі, як згоди не буде, то 2 серпня США будуть змушені оголосити дефолт.

Оцінки оглядачів щодо подальшого перебігу подій є досить різними. Одні передрікають ледве не повторення Великої депресії 30-х років минулого століття, що вразила не тільки США, але й увесь світ, та стала однією із причин початку Другої світової війни. Інші ж кажуть, що дефолт США буде суто технічним.

Очікується, що компроміс буде досягнуто буквально в останню хвилину, і що голосування буде надзвичайно щільним, коли його результати можуть бути визначені кількома голосами.

Проте мало хто має сумніви, що у кожному разі довіру до американського долара, який нині є світовою валютою, буде підірвано, а наслідки цього можуть бути непередбачуваними.

Ще однією причиною надзвичайно запеклих дискусій довкола збільшення державного боргу, яке раніше відбувалося через майже автоматичні голосування у Конгресі, оглядачі називають і те, що варіант республіканців передбачав тимчасове вирішення проблеми державного боргу якраз до часу початку виборчої кампанії 2012 року, натомість план демократів, фактично, надає адміністрації президента Обами "карт бланш" на державні запозичення на весь період до президентських виборів.

Ситуацію не покращують і останні дані про стан економіки США, - темпи зростання ВВП виявилися набагато повільнішими, аніж очікувалося раніше. Тоді, як уряд сподівався, що у другому кварталі американська економіка зросте на 1,8%, справжні темпи виявилися на піввідсотка нижчими.
 
Форум » Новини » Новини у світі » Новини у світі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Будем вдячні за розміщення нашого лінку сайту села Піддністряни:




Всі права захищено, адміністрація сайту не несе відповідальність за дії користувачів та може не поділяти думки дописувачів.
Використання матеріалів з даного сайту, можливе, лише при умові розміщення гіперпосилання на ресурс://piddnistryany.at.ua